Music & Movies: Festival Express

Speeldatum:
wo 18 apr 19.30 uur. 

Op woensdag 18 april organiseren Metropool en Filmhuis Hengelo samen weer een Music&Movies editie. Dit keer met een variatie aan muziek uit 1970, in en rondom de documentaire Festival Express.

Tourtrein in plaats van tourbus
Maar dan wel een hele grote. Een wagon of veertien en 2 locomotieven. Er moest dan ook nogal wat vervoerd worden in 1970: legendarische bands en artiesten als Grateful Dead, Janis Joplin, The Band, Buddy Guy, Flying Burrito Bros en Delaney & Bonnie & Friends. De grootste Noord-Amerikaanse bands van dat moment ondernamen samen een tour door Canada en reisden dus per spoor. En als je dan toch met elkaar onderweg bent dan kan je net zo goed af en toe iets samen spelen tussen het feesten door. De reis is uitgebreid gefilmd en daar plukken wij nu de vruchten van dankzij de documentaire die over dit muzikale avontuur is gemaakt.

De muziek
Vooraf, tijdens de pauze en na de film  is er muziek van Music & Movies-huisband The Von Trapps, die de muziek van o.a. Janis Joplin, The Band, The Grateful Dead en Buddy Guy zal spelen.

Daghap
Voorafgaand aan Music&Movies is het mogelijk om een hapje te eten. Vanaf 17:00 is het muziekcafé geopend en Ray’s Cooking serveert tot 20:00u een smaakvolle maaltijd.

Lokatie: Metropool, muziekcafé
Zaal open: 17:00 uur/ aanvang programma: 19:30 uur
Entree: vvk/CJP: € 6,- / deur: € 7,50

Kaartverkoop/reserveren: www.metropool.nl

Media

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Filmhuis Hengelo? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

 

Reserveren

Kaartjes kunt u reserveren aan de kassa van Schouwburg Hengelo, van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. 

De kassa is ook telefonisch te bereiken:

074 - 255 67 89

U kunt ook reserveren via de website: http://www.schouwburghengelo.nl/films/.

Niet afgehaalde kaarten vervallen 15 minuten voor aanvang. Op dezelfde avond is telefonisch reserveren niet mogelijk.

Over Filmhuis Hengelo

Filmhuis Hengelo vertoont iedere week recente films op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om 20.15 uur. Daarnaast zijn er incidenteel matineevoorstellingen op vrijdag (om 16.00 uur) en op zondag (om 15.00 uur).

In de schoolvakanties draaien we ook mooie familiefilms. Deze voorstellingen beginnen om 14.00 uur (tenzij anders vermeld).

De voorstellingen vinden plaats in de Asito-filmzaal van Schouwburg Hengelo.

U bent van harte welkom!

Onze locatie

Filmhuis Hengelo
Asitozaal van Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Contact met ons

Voor vragen, opmerkingen, tips en adreswijzigingen kunt u ons mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Kaartjes kunt u reserveren aan de kassa van Schouwburg Hengelo, van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. De kassa is ook telefonisch te bereiken:

074 - 255 67 89

Reserveren kan ook via de website van Schouwburg Hengelo.


Top of Page