BAM! festival (2011 - 2013)

 

Filmliga / Filmhuis Hengelo wil actief en zichtbaar bijdragen aan het culturele klimaat in Hengelo. Hierin past onze deelname in 2011, 2012 en 2013 aan het BAM!-festival.

BAM! is een veelzijdig festival voor jong en oud. Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils! Muziek, theater en kunst komen op een unieke manier samen: naast de muziek is er een scala aan workshops, poëzievoordracht en er zijn (lokale) kunstwerken. Vele bekende artiesten zijn door de jaren heen bij BAM te gast maar ook onbekend talent vindt hier een podium. Voor de kleine BAM! bezoekers is er ook van alles te doen.

 
Voor het 3e jaar op rij draait Filmhuis Hengelo tijdens het BAM-festival korte films in de eigen filmzaal, tussen 13 en 16 uur. (25 mei 2013)

Wij vertonen films van twee jonge Hengelose filmmakers, Janiev Damhuis en Anne Eugelink. Zij studeren Audiovisuele vormgeving aan de kunstacademie in Breda en maken een keuze uit eigen werk. Deze korte films variëren tussen 1 tot 10 minuten, van fictie tot experimenteel.

 
We draaien korte films in onze filmzaal in het Rabotheater. U kunt in- en uitlopen wanneer u wilt. Ook staan we met een kraampje op het veld en houden we een filmquiz. (19 mei 2012)

Geen info bekend van de gedraaide films.

 
We draaien korte films in onze filmzaal in het Rabotheater. U kunt in- en uitlopen wanneer u wilt. Ook staan we met een kraampje op het veld en houden we een filmquiz. (21 mei 2011)

Geen info bekend van de gedraaide films.