Betalen met waardecheques bij Filmhuis Hengelo
U kunt bij Filmhuis Hengelo uw toegangskaartjes ook betalen met diverse waardecheques zoals hieronder gespecificeerd.
Echter, wij accepteren géén andere waardecheques dan hieronder staan vermeld (zoals bijvoorbeeld de Entertainmentkaart of de Bioscoop Cadeau-pas).
 
Let op: u kunt de bonnen uitsluitend inleveren bij de kassa, u kunt hiermee niet reserveren via de website. Reserveren kan wel telefonisch. Wij verkopen de hieronder genoemde landelijke waardecheques niet zelf.
Prijs: €5 of  €10.
Filmhuis Hengelo cadeaubonnen koopt u aan de kassa van Schouwburg Hengelo. Een leuk en origineel cadeau voor december, maar natuurlijk ook het hele jaar door!

Hoe werkt het?

  • De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de waardes €5 en €10. Wanneer u met een bon afrekent, krijgt u geld terug als u het totaalbedrag niet besteedt en moet u bijbetalen als de bon niet voldoende is om het bedrag te voldoen.
  • DEZE cadeaubonnen zijn ONBEPERKT GELDIG.
  • Wanneer u een voorstelling wilt reserveren, dan kunt u bellen met de kassa van de Schouwburg. Zie onder voor openingstijden en contactinformatie. Online betalen kan helaas niet met een Filmhuis cadeaubon, u kunt er alleen mee betalen aan de kassa van de Schouwburg.
  • De cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld zonder aanschaf van een filmhuis entree.

Pas wel op met onderstaande cadeaubonnen / waardecheques. Zij zijn niet onbeperkt geldig en de termijn verschilt per bon. Daarna valt de waarde toe aan de uitgever. (Dit geldt níet voor bovengenoemde cadeaubonnen van Filmhuis Hengelo, die zijn wél onbeperkt geldig!)
De Schouwburg Hengelo Cadeaubon is geldig bij ons.
Dit is een Podium Cadeaukaart: nadere informatie.
De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ons: nadere informatie.
De Podium Cadeaukaart is bij ons geldig: nadere informatie.
De MaDiWoDo-bon is bij ons geldig: nadere informatie.
U betaalt € 2,75 toeslag voor de consumptie, die standaard bij onze kaartjes zit.
De VVVcadeaukaart is bij ons geldig: nadere informatie.
De Kunst & Cultuur Cadeaukaart is bij ons geldig: nadere informatie.