Kruidvat bioscoopactie 2019

Verkrijgbaar: 9 t/m 29 september 2019
Geldig: woensdag 11 september t/m donderdag 10 oktober 2019".

Ook dit jaar zal Kruidvat weer een actie doen met de zgn. MaDiWoDo kaarten, en daarmee kunt u bij ons Filmhuis terecht voor de voorstellingen op de woensdagen en de donderdagen.
De kaartjes zijn verkrijgbaar van 9 t/m 29 september 2019, zowel in de winkels van Het Kruidvat als online.
De kaartjes zijn geldig bij ons Filmhuis van woensdag 11 september t/m donderdag 10 oktober 2019.

Hoe werkt het?

U kunt voor € 11,99 een Kruidvatvoucher kopen (dat is dus € 11,99 voor twéé Filmhuis-kaarten, oftewel slechts € 6 voor één kaartje!).
Bij de aanschaf van die Kruidvatvoucher ontvangt ook een info flyer met daarin alle voorwaarden. (Als u de voucher online koopt, krijgt u deze informatie meegeleverd met de digitale e-voucher).

Met dat voucher schaft u via de website van Het Kruidvat twee MaDiWoDo kaarten aan. Na het invoeren op de Kruidvat-website van gevraagde gegevens en de voucher code, ontvangt u een e-mail met daarin uw 2 MaDiWoDo kaarten (een pdf-bestand met daarin afgebeeld een unieke barcode voor ieder kaartje). Die kaarten zien er uit als hiernaast afgebeeld.
Print deze e-ticket bioscoopkaarten uit en lever deze in bij de kassa van het Filmhuis. Online inwisselen is helaas niet mogelijk !

Toeslag

Wel brengt de kassa nog de voor ons Filmhuis gebruikelijke toeslag van € 2,50 per kaartje in rekening.
Dit is omdat het bij ons Filmhuis zo is, dat er altijd een drankje in het theatercafé is inbegrepen in het toegangsbewijs.
Wij doen dit zo, omdat "de ontmoeting" tussen filmliefhebbers mede een belangrijke doelstelling is van ons Filmhuis.