EXTRA:           MUZIEKFILMFESTIVAL           8 & 9 JUNI 2024          

Prijzen:
Losse kaarten: € 10,25 (incl. consumptie)
Passe Partout € 36,- (incl. consumptie)

Na afloop speelt zondagmiddag in The Green Room de band, Rixle Blue, om het festival af te sluiten.

Amy - Amy Winehouse

Zaterdag 8 juni - 13.30 uur - matinee

Archiefbeelden en persoonlijke getuigenissen geven een intiem portret van het leven en de carrière van de Britse singer/songwriter Amy Winehouse.

INFO RESERVEREN

Walk the line - Johnny Cash

Zaterdag 8 juni 16.30 uur - matinee

Een kroniek van het leven van countrylegende Johnny Cash, vanaf zijn vroege dagen op een katoenboerderij in Arkansas tot zijn opkomst bij Sun Records in Memphis, waar hij opnamen maakte samen met Elvis Presley, Jerry Lee Lewis en Carl Perkins.

INFO RESERVEREN

Stop making sense - Talking heads

Zaterdag 8 juni - 20.15 uur

Door critici beschouwd als de beste concertfilm aller tijden, werd het live optreden in december 1983 opgenomen in de loop van drie nachten in het Pantages Theatre in Hollywood en bevat het de meest memorabele nummers van Talking Heads.

INFO RESERVEREN

Bloodlight and bami - Grace Jones

Zondag 9 juni - 11.00 uur

Opwindende concertuitvoeringen en intieme, persoonlijke beelden tonen het leven en talent van zangeres en actrice Grace Jones.

INFO RESERVEREN

Big easy express - Folkrock & bluegrass

Zondag 9 juni - 14.00 uur - matinee

Folkrock- en bluegrassmuzikanten Mumford & Sons, Old Crow Medicine Show en Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes reizen in het voorjaar van 2011 samen met de trein van San Francisco naar New Orleans.

INFO RESERVEREN

Rixle Blue - alternative rock

Na afloop speelt zondagmiddag in The Green Room de band, Rixle Blue, om het festival af te sluiten.

Door zijn fascinatie voor diversiteit probeert Rixle Blue zijn eigen genre te creëren, geïnspireerd door bands en artiesten als Gorillaz, Arcade Fire, Iggy Pop en Prince. Rixle Blue kent zijn roots in de jamsessie scene in Nijmegen, waar hij zich jaren heeft kunnen ontwikkelen. Samen met zijn band probeert hij de ondefinieerbare wereld van glamour, fantasie, liefde, misdaad en sex ter gehore brengen.