PARTNERS

Schouwburg Hengelo

Schouwburg Hengelo

 

De Schouwburg Hengelo biedt een aantrekkelijke programmering van voorstellingen en concerten in de genres: cabaret, dans, jeugd/familie, klassiek, musical, muziek, opera, show en toneel. Ook de voorstellingen van Filmhuis Hengelo vinden plaats in de Schouwburg Hengelo: in de comfortabele filmzaal, de Asitozaal, kunt u genieten van ons gevarieerd filmaanbod.

The Green Room Hengelo

The Green Room Hengelo

 

The Green Room is het café-restaurant in de Schouwburg Hengelo. De ontmoeting tussen filmliefhebbers is een van de doelstellingen van Filmhuis Hengelo, daarom is bij onze prijzen een drankje naar keuze (wijn, bier, fris, koffie of thee) inbegrepen. Het drankje wordt meestal geserveerd in The Green Room.

Metropool Hengelo

Metropool Hengelo

 

Metropool is een pop- en cultureel podium in het centrum van Hengelo met wekelijks diverse optredens op cultureel en muzikaal gebied. Music&Movies is een samenwerkingsverband van Metropool Poppodia van Twente / Filmhuis Hengelo / Concordia Enschede / ArtEZ Enschede.

Bibliotheek Hengelo

Bibliotheek Hengelo

 

De Bibliotheek Hengelo is dé plek voor: boeken, cursussen, taalondersteuning, cultuur, een kop koffie en veel meer! Laat u verrassen en inspireren. In september 2019 is het 100 jaar geleden dat de Openbare Leeszaal en Bibliotheek Hengelo werd opgericht. ('boek&film'-films)