TARIEVEN

VOLWASSENEN

De ontmoeting

Prijs: € 10,25 voor niet-leden; € 8,25 voor leden en CJP-houders.
Groepskorting: vanaf 10 personen geldt het kortingstarief van €8,25 per kaartje.

De prijzen zijn inclusief een drankje naar keuze. Het drankje wordt meestal geserveerd in het schouwburgcafé The Green Room. Op vertoon van uw kaartje krijgt u wijn, bier, fris, koffie of thee gratis. Voor andere drankjes zoals bijvoorbeeld speciaalbier moet u bijbetalen. Het personeel van het schouwburgcafé The Green Room kan u vertellen hoeveel u bijbetaalt bij het drankje van uw keuze.

De ontmoeting tussen filmliefhebbers is een van de doelstellingen van dit Filmhuis, daarom is bij onze prijzen een drankje inbegrepen.

Filmpas

Filmpas

Het is mogelijk een kortingspas aan te schaffen voor de films voor volwassenen, de Filmpas. De prijs is €12,50.
De Filmpas geeft het hele seizoen €2,00 korting op de entreeprijs. Bovendien krijgt u de eerste keer het filmprogramma gratis thuisgestuurd.

U kunt van september tot januari, voorafgaand aan de film, een Filmpas aanschaffen bij één van onze vrijwilligers. Overdag kunt u voor uw filmpas terecht bij de kassa van Schouwburg Hengelo, tussen 12 en 16 uur.

Filmhuis Hengelo Cadeaubonnen

We hebben ook eigen Filmhuis Hengelo-cadeaubonnen.

Deze zijn te koop aan de kassa van Schouwburg Hengelo.

Er zijn bonnen van €5 en van €10.

Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ons.

Wij verkopen de Nationale Bioscoopbon niet zelf.

MaDiWoDo Bioscoopbonnen

De MaDiWoDo-bon is bij ons geldig. U betaalt € 2,75 toeslag voor de consumptie, die standaard bij onze kaartjes zit.
Let op: 2=1 bonnen zijn uitsluitend bij de kassa in te leveren, u kunt niet reserveren via de website. Reserveren kan wel telefonisch.

Wij verkopen de MaDiWoDo-bon niet zelf.

JEUGD

Prijs: € 5,00 per persoon
Groepskorting: € 25,00 voor 8 personen (jeugdfilms zijn excl. consumptie).

Wanneer u met een groepje kinderen bij Filmhuis Hengelo komt, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje, kunt u na de film kan een kijkje nemen in de operateursruimte waar de films worden gedraaid. De operateur geeft dan uitleg aan de kinderen. U kunt uitsluitend kiezen uit de geprogrammeerde films. Jeugdfilms draaien we in de korte schoolvakanties.

Ontvangst met drinken en iets lekkers kan geregeld worden in overleg met The Green Room, via het contactformulier op hun website of telefonisch op 074-2558222.

ZONDAGEN

Op zondagen kunt u alleen met de pinpas betalen !