TARIEVEN

Valt het u ook op dat dit seizoen alles duurder is, behalve het Filmhuis?

Kaartjes

Prijs: € 8,25 voor leden, € 10,25 voor niet-leden.
De eerste consumptie is inbegrepen.
De ontmoeting tussen filmliefhebbers is een doelstelling van dit Filmhuis. Daarom is het 1ste drankje bij de prijs inbegrepen. Op vertoon van uw kaartje krijgt u naar keuze wijn, bier, fris, koffie of thee. Na afloop van de film serveren wij het drankje in het schouwburgcafé. Voor andere drankjes zoals bijvoorbeeld speciaalbier moet u bijbetalen - het personeel van het café kan u vertellen hoeveel. Na het eerste gratis drankje rekent men reguliere prijzen.

Ruilen of retour

Tot uiterlijk twee werkdagen voor aanvang van de film kunt u uw toegangskaarten ruilen of retourneren.
Per kaart rekent de schouwburg €2,50 annulerings- of ruilkosten. Het resterende bedrag wordt omgezet in de digitaal tegoed. Het staat u vanzelfsprekend vrij uw kaart(en) aan iemand anders te geven.

Filmpas Filmhuis Hengelo

Prijs: € 12,50.
De Filmpas, onze vaste-klanten-kaart, biedt u het hele seizoen €2 korting op de entreeprijs voor een ONBEPERKT aantal films (voor volwassenen)! Dat is al snel goedkoper dan reguliere kaartjes.
Bovendien sturen wij u de eerste keer het filmprogramma gratis thuis. Deze pas is persoonsgebonden.

Inschrijf- en machtigingsformulier 2022-2023

U kunt van september tot januari, een Filmpas aanschaffen met betaling door middel van eenmalige of doorlopende machtiging naar keuze. U kunt dat doen voorafgaand aan de film bij één van onze vrijwilligers. Of u kunt overdag voor uw filmpas terecht bij de kassa van Schouwburg Hengelo, tussen 12 en 16 uur.
Download hiernaast het machtigingsformulier (naar keuze eenmalig of doorlopend). Print het uit, vul het volledig in en neem het mee bij uw eerstvolgende bezoek aan ons filmhuis. Wij overhandigen u dan meteen de filmpas.

Culturele Jongeren Pas

CJP-pashouders mogen naar binnen voor de dezelfde prijs als de Filmpashouders.

Jeugd- & familiefilms

Jeugd & familiefilms

Prijs: € 5,00 per persoon (jeugdfilms zijn excl. consumptie).
Groepskorting: € 25,00 voor 8 personen.

Wanneer u met een groepje kinderen bij Filmhuis Hengelo komt, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje, kunt u na de film een kijkje nemen in de operateursruimte waar de films worden gedraaid. De operateur geeft dan uitleg aan de kinderen. U kunt uitsluitend kiezen uit de geprogrammeerde films. Jeugdfilms draaien we in de korte schoolvakanties.
Ontvangst met drinken en iets lekkers kan geregeld worden in overleg met het schouwburgcafé.

 
Voor de openingstijden en bereikbaarheid van de kassa en de verschillende manieren waarop u kaarten voor onze films kunt bestellen: nadere informatie.

 
LET OP: Voorkom oplichting en koop uw kaarten alléén via Schouwburg Hengelo.
Kortingsaanbiedingen elders op Internet zijn clickbait.

 
U kunt uw toegangskaarten ook betalen met diverse waardecheques: onze lokale Filmhuis en Schouwburg Hengelo cadeaubonnen en diverse landelijke waardecheques: nadere informatie.