TARIEVEN

& kassa & kaartverkoop

VOLWASSENEN

Prijs: € 10,25 voor niet-leden; € 8,25 voor leden.

De prijzen zijn inclusief een drankje naar keuze. Het drankje wordt meestal geserveerd in het schouwburgcafé The Green Room. Op vertoon van uw kaartje krijgt u wijn, bier, fris, koffie of thee gratis. Voor andere drankjes zoals bijvoorbeeld speciaalbier moet u bijbetalen. Het personeel van het schouwburgcafé kan u vertellen hoeveel u bijbetaalt bij het drankje van uw keuze.
De ontmoeting tussen filmliefhebbers is een van de doelstellingen van dit Filmhuis, daarom is bij onze prijzen een drankje inbegrepen.

Garderobe: uit veiligheidsoogpunt is het dragen/meenemen van jassen in de zaal tijdens voorstellingen niet toegestaan. Jassen e.d. dient u daarom af te geven bij de garderobe. De garderobe is dus verplicht, maar gratis. Naast de filmzaal in het sousterrain is een kleine, niet bewaakte garderobe. Op de begane grond is een bewaakte garderobe en - indien open - ook gratis.

Filmpas

Het is mogelijk een kortingspas aan te schaffen voor de films voor volwassenen, de Filmpas. De prijs is €12,50.
De Filmpas geeft het hele seizoen €2,00 korting op de entreeprijs.
Bovendien krijgt u de eerste keer het filmprogramma gratis thuisgestuurd.
De Filmpas is persoonsgebonden.

U kunt van september tot januari, voorafgaand aan de film, een Filmpas aanschaffen bij één van onze vrijwilligers. Overdag kunt u voor uw filmpas terecht bij de kassa van Schouwburg Hengelo, tussen 12 en 16 uur.

Culturele Jongeren Pas

CJP-pashouders mogen naar binnen voor de dezelfde prijs als de Filmpashouders.
Als CJP-pashouder krijg je meestal dus €2 korting op een kaartje.
Deze korting is alleen aan de deur verkrijgbaar.

Filmhuis Hengelo Cadeaubonnen

Wist u dat er speciale Filmhuis Hengelo cadeaubonnen bestaan?

Er zijn bonnen van €5 en van €10 te koop aan de kassa van Schouwburg Hengelo.

Een leuk en origineel cadeau voor december, maar natuurlijk ook het hele jaar door!

Hoe werkt het?

  • De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de waardes €5 en €10. Wanneer u met een bon afrekent, krijgt u geld terug als u het totaalbedrag niet besteedt en moet u bijbetalen als de bon niet voldoende is om het bedrag te voldoen.
  • De cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.
  • Wanneer u een voorstelling wilt reserveren, dan kunt u bellen met de kassa van de Schouwburg. Dat kan op maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur op nummer 074 - 2556789. Online betalen kan helaas niet met een Filmhuis cadeaubon, u kunt er alleen mee betalen aan de kassa van de Schouwburg.
  • De cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld zonder aanschaf van een filmhuis entree.

Landelijke waardecheques

Je kunt ook betalen met diverse landelijke waardecheques zoals hieronder gespecificeerd.
Echter, wij accepteren géén andere landelijke waardecheques (zoals de Entertainmentkaart of de Bioscoop Cadeau-pas) dan hieronder staan vermeld.

Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon is geldig bij ons.

Wij verkopen de Nationale Bioscoopbon niet zelf.

MaDiWoDo Bioscoopbon

De MaDiWoDo-bon is bij ons geldig. U betaalt € 2,75 toeslag voor de consumptie, die standaard bij onze kaartjes zit.
Let op: 2=1 bonnen zijn uitsluitend bij de kassa in te leveren, u kunt niet reserveren via de website. Reserveren kan wel telefonisch.

Wij verkopen de MaDiWoDo-bon niet zelf.

Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is bij ons geldig.
Let op: de bonnen zijn uitsluitend bij de kassa in te leveren, u kunt niet reserveren via de website. Reserveren kan wel telefonisch.

Wij verkopen de Podium Cadeaukaart niet zelf.

VVVcadeaukaart

De VVVcadeaukaart is bij ons geldig.
Let op: de VVVcadeaukaart is uitsluitend bij de kassa in te leveren, u kunt niet reserveren via de website. Reserveren kan wel telefonisch.

Wij verkopen de VVVcadeaukaart niet zelf.

Kunst & Cultuur Cadeaukaart

De Kunst & Cultuur Cadeaukaart is bij ons geldig. Let op: de Kunst & Cultuur Cadeaukaart uitsluitend bij de kassa in te leveren, u kunt niet reserveren via de website. Reserveren kan wel telefonisch.

Wij verkopen de Kunst & Cultuur Cadeaukaart niet zelf.

JEUGD

Prijs: € 5,00 per persoon
Groepskorting: € 25,00 voor 8 personen (jeugdfilms zijn excl. consumptie).

Wanneer u met een groepje kinderen bij Filmhuis Hengelo komt, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje, kunt u na de film kan een kijkje nemen in de operateursruimte waar de films worden gedraaid. De operateur geeft dan uitleg aan de kinderen. U kunt uitsluitend kiezen uit de geprogrammeerde films. Jeugdfilms draaien we in de korte schoolvakanties.

Ontvangst met drinken en iets lekkers kan geregeld worden in overleg met The Green Room, via het contactformulier op hun website of telefonisch op 074-2558222.

Kassa & kaartverkoop

Kassa Schouwburg Hengelo

De openingsuren van de kassa zijn van maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 16:00 uur (behalve op nationale feestdagen). In juni is de kassa op zaterdagen gesloten.
Daarnaast is de kassa geopend op voorstellingsdagen bij films vanaf een half uur voor aanvang van de film. U kunt dan alleen kaarten kopen en afhalen voor de betreffende voorstelling. Telefonisch reserveren is op dit tijdstip niet mogelijk. Aan de kassa kunt u contant betalen, pinnen of met creditcard betalen. Op zondagen kunt u alleen pinnen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
 

Kaartverkoop Filmhuis Hengelo

Kaarten voor onze films kunt u op verschillende manieren bestellen:
  • via de website van de Schouwburg Hengelo,
  • aan de kassa tijdens openingsuren (zie boven),
  • telefonisch via  074-255 6789 (tijdens openingsuren van de kassa). Telefonische bestellingen kunt u betalen met iDEAL (IBAN rekeningnummer: NL12 RABO 0327 5968 72) of u ontvangt een factuur en maakt het bedrag zelf over. U kunt uw toegangskaarten op laten sturen (€ 2,50 verzendkosten), afhalen aan de kassa óf de tickets per mail toe laten sturen en zelf uitprinten. U kunt uw kaarten ook laten reseveren en binnen 2 weken aan de kassa betalen en afhalen.

 

Zondagen: alleen pinnen

Op zondagen kunt u alleen met de pinpas betalen !